Kristinehamn 0550-349 80

Om Härdtekno AB

Företaget

HÄRDtekno AB är ett företag specialiserat på värmebehandling - Härdning av stål. Vårt dimensionsområde är från några gram upp till 3 ton, beroende på process och ugn. När det är kvalificerade krav på värmebehandling för små och medelstora serier vill HÄRDtekno vara den trygga, kompletta och miljöinriktade värmebehandlingsleverantören. Vår ugnspark består idag av 16 ugnar och övrig kringutrustning i vilka de flesta förekommande processer kan utföras. All vår utrustning är nyinvesterad mellan 2004-2014. All värmebehandlingsutrustning är med den senaste teknologin. Vi kan erbjuda de flesta tjänster inom värmebehandling, se Tjänster ovan. Vi kan erbjuda full spårbarhet på alla körningar upp till 12 år.

HÄRDtekno AB startade sin verksamhet i januari 2004 och har sedan dess snabbt växt i omsättning, vi sysselsätter i dagsläget 12 personer.

Sedan 2007 ägs HÄRDtekno av ett företag inom gruv – och borrindustrin – Driconeq AB.
All personal har tidigare jobbat med värmebehandling och tillsammans har vi många års yrkeserfarenhet inom området.

Affärsidé

HÄRDtekno AB ska vara den trygga, kompletta och miljöinriktade värmebehandlingsleverantören till företag i första hand i Sverige, med kvalificerade krav på värmebehandling i små och medelstora serier.

Kundsegment

Här finns exempel på branscher som vi arbetar mot:
Kundsegment